Selecteer een pagina
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)
In deze kennismakingstraining maak je kennis met de verschillende trainingen die Van Rups tot Vlinder aanbiedt. Je krijgt te zien hoe de lessen van de verschillende trainingen die Van Rups tot Vlinder aanbiedt aangeboden worden. Je kan op je gemak de leeromgeving ontdekken en ervaren of deze manier van een training volgen voor jou passend is.
In deze kennismakingstraining lees je steeds eerst wat je zoal van de verschillende trainingen kan verwachten. Daarna zullen er twee tot drie lessen zijn ter inzage, en als afsluiting een korte quiz zodat je ook direct kan ontdekken hoe de toetsen worden afgenomen in de verschillende online trainingen.
In deze kennismakingstraining maak je kennis met de verschillende trainingen die Van Rups tot Vlinder aanbiedt. Je krijgt in deze kennismakingstraining een beter beeld van het overzicht van de diverse onderwerpen die in de trainingen behandeld worden. Van persoonlijke ontwikkeling tot professionele vaardigheden, er is voor elk wat wils. Je zult zien hoe de lesstof wordt gepresenteerd en welke leermiddelen worden ingezet om jouw leerervaring te optimaliseren.

Tijdens de drie tot vijf lessen die ter inzage worden aangeboden, krijg je een voorproefje van de inhoud en de aanpak van de trainingen. Dit stelt je in staat om de lesmethoden en de manier van presenteren te beoordelen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke training het beste bij jouw leerbehoeften past.

Kortom, deze kennismakingstraining biedt jou een uitgelezen kans om kennis te maken met het aanbod bij Van Rups tot Vlinder, zodat je met vertrouwen kunt beslissen welke training het beste aansluit bij jouw leerdoelen en -stijl.

En mocht je na de kennismakingstraining er nog niet helemaal uit zijn? Dan kun je altijd een gesprek inplannen om je wensen en behoeften te bespreken betreft scholing. Dan kijken we samen welke mogelijkheden ik je zou kunnen bieden.