Selecteer een pagina
Huidige status
Ended
Prijs
849 EUR
Training ended

In deze training zullen diverse creatieve werkvormen worden behandeld die gebruikt kunnen worden in situaties van verlies en rouw. Wanneer praten over verlies niet vanzelf gaat, dan is het gebruik van creatieve werkvormen iets wat uitkomst kan bieden om alsnog tot praten te komen. Veelal neemt het denkproces al gauw de overhand, ook in situaties van verlies en rouw. Als de gevoelens en emoties te hoog zijn of als deze geblokkeerd lijken te zijn, in beide gevallen. Ga voor jezelf maar eens te rade welke gedachten dit oproept bij je?

In deze training bied ik naast theoretische kennis over creatieve werkvormen ook een aantal diverse creatieve werkvormen, die je ook zelf zult gaan ervaren. Je kan deze daarna direct inzetten in eigen praktijk. Na het volgen van deze training weet jij als deelnemer meer over onder andere:

 

  • Verschillende creatieve werkvormen bij verlies en rouw
  • Je weet de werking van verschillende creatieve werkvormen
  • Je kan de werking van de verschillende creatieve werkvormen toepassen in situaties bij verlies en rouw

De training is zo opgebouwd, dat iedere twee dagen een les vrijkomt in de training om te volgen. In de besloten Facebook groep kun je gidsen vinden waar je de opdrachten onder kan plaatsen van de lessen. Mocht je ergens tegenaan lopen, laat het dan gerust weten. 

Training Inhoud

Uitklappen